Tera Mai Reiki Opleiding

 
Ohm
Alle Reiki opleidingen kunnen in onderling overleg worden ingepland zodat er altijd een datum is die past.

De gave van het doorgeven van genezende kracht via de handen is van oorsprong bij iedereen aanwezig. Maar we zijn als mens in de loop van de tijd zo ver afgeraakt van onze ‘oorspronkelijke staat van zijn’, dat deze natuurlijk gave van het genezen via onze handen verloren is gegaan, geblokkeerd is geraakt. Maar wel leggen we nog steeds, bijvoorbeeld als een kind zich pijn heeft gedaan, als vanzelfsprekend onze hand op de pijnlijke plek! In ons onderbewuste is de herinnering aan die gave dus blijven bestaan!

Dr. Mikao Usui uit Japan is de grondlegger van de Reiki als geneesmethode. Het systeem van Tera Mai™ is gebaseerd op deze oeroude methode, maar uitgebreid door Kathleen Milner uit de Verenigde Staten. Het verschil tussen de Usui Reiki en de Tera Mai™ Reiki is de energie die doorgegeven wordt. Deze wordt door de meeste mensen als sterker ervaren.  

Als je de Reiki opleiding doet, dan worden die blokkades voorzichtig en geleidelijk opgeheven, zodat je weer de beschikking krijgt over jouw oorspronkelijke gave want tijdens een Reiki opleiding krijg je één of meer speciale behandelingen van een Reiki Master. Zo’n speciale behandeling wordt meestal ‘inwijding’ of ‘afstemming’ genoemd. Het resultaat van die speciale behandelingen is dat je jouw eigen natuurlijke vermogen om de subtiele levensenergie door te geven weer permanent terugkrijgt!

Tera Mai™ Reiki I

De eerste graad is een geschenk voor uzelf. Het helpt heling te geven aan het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam en zo komt u perfect in balans. Deze heling geeft u d.m.v. handoplegging aan uzelf of een fysiek aanwezig persoon.

Tijdens deze opleiding krijgt u een inwijding in de Tera Mai™ Reiki eerste graad. Uitleg over de herkomst van Tera Mai™ Reiki, handposities, verschillende helingsmethodes en oefeningen. Na de inwijding in de Tera Mai™ Reiki graad I maakt u een reinigingsperiode van 21 dagen door, dit is nodig om de universele energie goed te intergreren in uw 7 hoofdchakra’s en uw gehele systeem.

De opleiding bestaat uit 2 maal twee uur. Inbegrepen zijn thee, een lesmap en certificaat. De kosten van Tera Mai™ Reiki I zijn €125,- per persoon.

Tera Mai™ Reiki II

De tweede graad is een verhoogde energie van de eerste graad, de handoplegging wordt hierdoor aanzienlijk krachtiger. Tevens leert u op afstand healen en kunt u de persoon behandelen zonder dat deze fysiek aanwezig hoeft te zijn. U leert nu met Tera Mai™ Reiki symbolen te werken.

Tijdens deze opleiding krijgt u een inwijding in de Tera Mai™ Reiki tweede graad. Uitleg over de symbolen en op afstand te helen. Na inwijding in Tera Mai™ Reiki graad II maakt u wederom een reinigingsperiode van 21 dagen door. Deze cursus kan enkel gedaan worden na het behalen van de eerste graad.

De opleiding bestaat uit 2 maal twee uur. Inbegrepen zijn thee, een lesmap en certificaat. De kosten van Tera Mai™ Reiki II zijn €200,- per persoon.

Tera Mai™ Reiki III  (Healer):

In Reiki III Healer leer u te werken met de laatste symbolen. Hiermee rond u in feite de Reiki-opleiding voor uzelf af. U kunt nu de heling op alle niveaus (tegelijkertijd) inzetten; fysiek, energetisch, mentaal, emotioneel en spiritueel. U leert te helen tot diep in de kern, op spiritueel niveau en compleet holistisch te helen. U wordt meester over uw eigen leven en krijgt steeds meer bewustwording. Uw intuitie wordt nog sterker, u volgt uw hart en u staat helemaal in uw kracht.

De opleiding bestaat uit 3 maal twee uur. Inbegrepen zijn thee, lesmap en certificaat. De kosten van Tera Mai™ Reiki III Healer zijn €275,- per persoon

Tera Mai™ Reiki III  (Masterschap):

Het behalen van Reiki III Masterschap in Tera Mai™ Reiki maakt u tot leraar of lerares in deze ultieme energie. U kunt nu zelf Tera Mai™ Reiki inwijdingen en cursussen geven.

Tijdens deze opleiding krijgt u de inwijding in de Tera Mai™ Reiki Mastergraad en leert u uzelf inwijdingen geven. Na de inwijdingen bent u volledig geïntergreerd in de energie.

De opleiding bestaat uit 5 maal anderhalf uur. Inbegrepen zijn thee, een lesmap en certificaat. De kosten van Tera Mai™ Reiki III Masterschap zijn €350,- per persoon.

Omscholing Usui Reiki naar Tera Mai™ Reiki

Indien u al ingewijd bent in de Usui Reiki vorm en u wilt graag de hogere en zuivere vorm van Tera Mai™ Reiki ontvangen, dan is er de mogelijkheid voor een her-inwijding. Het verschil tussen beide Reiki vormen is dat Tera Mai™ Reiki uitgebreider is, aangezien deze met alle elementen werkt en Usui reiki enkel het element aarde. Bovendien wordt u bij Tera Mai™ Reiki in beide handen ingewijd in tegenstelling tot Usui reiki. De kosten hiervoor zijn €50,- per graad.

De opleiding Tera Mai™ Reiki kan in groepen of individueel gegeven worden. Wilt u uzelf aanmelden of wilt u meer weten over de opleiding, vul dan het contactformulier in, klik op de Whatsapp knop of neem telefonisch contact met mij op.

Alle Reiki opleidingen kunnen in overleg worden ingepland.

Facebook
LinkedIn
Instagram
× Whatsappen met Saya Suka