Mijn naam is Tineke Meijer. Samen met mijn man Henny en onze twee honden, Spikey en Kim, wonen wij in het mooie Krimpen aan de Lek. 

De eerste ervaring die ik met mijn “healing hands” had is al van jaren geleden. Door de jaren heen heb ik regelmatig familie, vrienden en kennissen geholpen naast mijn werk. Ik heb me verder op laten leiden tot Reiki Master en In oktober 2018 was het tijd om de deuren van mijn eigen praktijk open te zetten en mij volledig bezig te gaan houden met Reiki behandelingen en opleidingen geven. 

Om mezelf meer en beter te ontwikkelen heb ik de cursus “Het Lichtwerk” gevolgd. Doorontwikkelen vind ik heel leuk en toen Access Consciousness op mijn pad kwam heb ik de opleiding Access Bars en een aantal Body Processen van Access Consciousness aangeleerd.

Hypnose en Hypnotherapie hebben al heel lang een aantrekkingskracht op mij en toen ik de kans kreeg om een basis opleiding hiervoor te volgen hoefde ik daar niet lang over na te denken. Aanvullend heb ik de volledige opleiding tot Hypnotherapeut gevolgd en na een zenuwslopend examen mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Omdat ik het leuk vind om me meer te verdiepen en daardoor mensen op een nog efficiëntere manier te kunnen helpen heb ik de opleiding TCT (trauma collapse technique) gedaan zodat ik mensen kan helpen die last hebben van (grote) trauma’s. Ook heb ik me laten opleiden tot SoulKey therapeut zodat mensen bij mij een spirituele reis kunnen maken.

U kunt bij mij in de praktijk terecht voor:
  • Hypnotherapie
  • SoulKey
  • Access Bars
  • Access Body Processen 
  • Tera Mai Reiki healing, die door Magnetiseren en mijn cursus ‘Het Lichtwerk’  een extra demensie kennen
  • Tera Mai Reiki opleidingen
  • Chakra healing

Wat al deze verschillende behandelingen inhouden kunt u verder lezen op mijn website. Zie hiervoor het menu bovenaan. 

Ik hoop u gauw welkom te mogen heten in mijn praktijk in Krimpen aan de Lek 💖🙏

Een aantal recensies die op mijn Facebookpagina terug te vinden zijn.
Als eerst heb ik kennis gemaakt met Acess Bars.
Ik vond het een hele fijne ervaring en ik ging er heel goed door slapen. Mijn omgeving merkte dat ik veel minder gestrest was.
Daarna heb ik hypnotherapie gevolgd om van mijn rijangst af te komen. Dit bestond uit 2 sessies, ik merkte dat ik na 1 sessie al veel zekerder in de auto zat en na mijn 2de sessie heb ik mijn rijbewijs behaald.
Ik kan het iedereen aanraden!
Dankjewel Tineke!!
 
Petra van Soest
reiki is al heel lang een interesse van mij en mijn vrouw maar dan vroegen wij ons af na wat speurwerk op internet vond mijn vrouw Saya Suka
we hebben het er samen over gehad en toen een afspraak gemaakt met tineke ik hoorde van mijn vrouw dat het een fijn gesprek was we zijn nu een aantal maanden verder hebben inmiddels de curcus reiki 1 en 2 met goed gevolg afgerond
als u ooit iemand zoekt voor spirituele raad kracht of rust raad ik Saya suka aan
tineke is eerlijk oprecht en door haar vele opleidingen bekwaam in wat ze doet
bedankt dat je ons meeneemt op onze reis in het spirituele
 
Jaap Hilhorst

Vanmorgen een Soulkey sessie gehad bij Tineke. Na een fijne ontvangst met een heerlijk kopje thee en waarbij alles heel goed en rustig uitgelegd werd, mocht ik op de behandeltafel gaan liggen. Het zonnetje wat op mijn hoofd scheen en de deken die ik over mij heen kreeg maakte het extra comfortabel. Tineke neemt je mee in je reis. Door haar fijne stem te volgen kom je steeds ergens anders. Ik vond het prettig om na de sessie nog even na te praten met een kopje thee. Diverse vragen die ik had hebben we nog besproken. Een heerlijke reis heb ik gemaakt. Dank je wel Tineke, tot een volgende keer

Sonja Bos

Facebook
LinkedIn
Instagram
× Whatsappen met Saya Suka