het lichtwerk
het lichtwerk
het lichtwerk
Het Lichtwerk 

Tijdens mijn cursus Het Lichtwerk heb ik de tools en handvaten gekregen om mezelf nog meer te laten stralen. Mezelf in het licht te zetten en mijn ziel nog meer te openen. Hiermee ben ik nog beter in mijn kracht komen te staan. Ik ben gaan werken met de Aartsengelen Michael, Raphael en Metatron en heb leren channelen. Channelen houdt in dat je een staat van verruimd bewustzijn bereikt, waarin je contact kan maken met een Gids van een hoog niveau of met je Hogere Zelf of Bron.

Omdat ik nu met de Aartsengelen mag werken en dit ook tijdens de Reiki behandelingen mag doen, zijn deze nog intenser en beter afgestemd op de persoon die behandeld wordt. Een heel fijn extra cadeautje als je bij mij voor een Reiki behandeling komt.

Aartsengel Michaël

Hij biedt je graag bescherming in allerlei situaties, denk aan allerlei situaties waarin je jezelf onveilig voelt. Vraag dan gerust om zijn bescherming door er gewoon om te vragen. Maar ook beschermt Michaël de zuivere engelen energie tijdens engelen readingen en het schrijven van engelen boodschappen.

Aartsengel Rafaël

De engel die bekent staat om zijn geneeskracht. Hij helpt mens en dier! Hij helpt ons mensen graag oude en ongezonde patronen los te laten. Patronen van ongerustheid en zorgen. Ook helpt hij waar kan ziekte en pijn te verlichten wanneer je dit aan hem vraagt. Engelen respecteren onze vrije wil, dit betekent dat Rafaël nooit zomaar jouw pijn kan wegnemen, enkel kan hij je alleen helpen en ondersteunen wanneer jij hem dit vraagt.

Aartsengel Metatron

Hij is een enorm goede motivator, hij moedigt ons graag aan om de dingen te doen die we willen. Wanneer je moeite hebt met concentreren of met het stellen van prioriteiten dan is aartsengel Metatron de aartsengel die je hierbij kan helpen. Hij helpt ons graag te focussen op wat belangrijk is en prioriteit heeft. Het is een engel vol vurige energie die je graag inspireert om tot actie over te gaan en je passie te leven.

Cursus Het Lichtwerk

Wil jij dit ook, wil jij ook met de Aartsengelen werken en leren hoe je moet channelen?

In 4 lessen van 2 uur leer ik je hoe je met de Lichtdraken en de Aartsengelen kan en mag werken en hoe je in contact kunt komen met je bron.

Jouw bijdrage voor deze cursus is € 500,=

Facebook
LinkedIn
Instagram
× Whatsappen met Saya Suka