Hypnotherapie bij Saya Suka
Ieder probleem is uniek en heeft dus ook unieke aandacht nodig.
Ik werk daarom niet met standaard protocollen maar wordt iedere sessie op jouw persoonlijk afgestemd.
Wanneer Hypnotherapie

Heb je last van Stress, een Depressie of Burn-out, deze komen in onze maatschappij veel voor en vragen via de medische weg vaak een lange en moeizame weg. Heb je last van Slapeloosheid of een verslaving zoals Overmatig eten of Roken. Lijdt je aan een Angst, een Fobie of Emotionele uitbarstingen. Heb je (zware) trauma’s opgelopen. Heb je last van Examenvrees, Concentratie– of Geheugenproblemen. Lijdt je aan Chronische pijnklachten en ben je medisch ‘uitbehandeld’ en wil je meer Zelfvertrouwen.

Voor al deze klachten (en vele meer) bied hypnotherapie de oplossing. De oorsprong van vele klachten is namelijk verrassend genoeg te vinden in het menselijke onderbewustzijn. 

In ons onderbewuste nestelden er zich vanaf de geboorte diepgewortelde patronen, associaties en gewoonten. Deze bepalen voor meer dan 90% ons gedrag, de handelingen en de overtuigingen die wij als mensen hebben. De oorzaak van verslavingen, fobieën, depressies en dergelijke is daarom te vinden in het onderbewustzijn

TCT loggo

Eén van de tehnieken die ingezet kan worden tijdens een hypnose is TCT. Met deze techniek kun je trauma’s veel makkelijker verwerken. De neurale netwerken in de hersenen worden tijdens deze techniek gestimuleerd voor betere en voor levenslange resultaten.

In hypnose staat het onderbewuste open voor nieuwe ideeën en suggesties, en is het mogelijk om de oorzaak van allerlei klachten aan te pakken.

Eén sessie duurt 60 – 90 minuten

Ontspanningshypnose

Een ontspanningshypnose van ongeveer 30 tot 45 minuten is bestemd voor mensen die eens willen ervaren hoe hypnose voellt of die in korte tijd hun mentale rust willen vergroten. Deze sessies zijn gericht op een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning die nog lang zal doorwerken. Geen therapie maar gewoon even lekker alle stress en spanning weg…..

Eén sessie duurt 30 tot 45 minuten

SoulKey Therapie
SoulKey

Loop jij rond met vragen als:

  • Waarom ben ik hier  op aarde?
  • Waar kom ik vandaan?
  • Wat is mijn levensdoel, mijn missie?
  • Waarom loop ik altijd tegen dezelfde dingen aan?
  • Waarom ben ik in deze familie terecht gekomen?

Als jij antwoorden wilt op deze vragen kun je bij mij in de praktijk, in een mooie hypnose sessie, jouw antwoorden vinden. Ik neem je mee op reis naar een hele mooie innerlijke plek waar jij jouw antwoorden kunt vinden. SoulKey therapie is een therapie waarmee je blokkades, trauma’s en zelfs fysieke problemen op kunt lossen, inzichten en antwoorden gaat krijgen en waar je weer helemaal verbonden gaat zijn met jezelf.

SoulKey therapie is een combinatie van exclusieve technieken en methodes die door Martin Castor in 2002 zijn ontwikkeld (en sindsdien elke keer zijn doorontwikkeld) middels hypnose sessies over het huidige leven, vorige levens en over het leven tussen de levens. Zijn benadering en werk geven hele mooie kansen voor jou om dichter bij je eigen ziel en bewustzijn te komen, om zo te kunnen profiteren van een maximale zelfontwikkeling!
SoulKey therapie is een multi-therapie zodat je op wat voor manier dan ook de informatie krijgt die voor jou op dit moment belangrijk is.
 

Wil jij deze “Life changing experiance” boek dan een SoulKey therapie sessie via de onderstaande mogelijkheden.

Eén sessie duurt 2 tot 3 uur

SoulKey therapie
Facebook
LinkedIn
Instagram
× Whatsappen met Saya Suka