hypnose hypnotherapie
Ieder probleem is uniek en heeft dus ook unieke aandacht nodig.
Ik werk daarom niet met standaard protocollen maar wordt iedere sessie op jouw persoonlijk afgestemd.
Wanneer Hypnotherapie

Heb je last van Stress, een Depressie of Burn-out, deze komen in onze maatschappij veel voor en vragen via de medische weg vaak een lange en moeizame weg. Heb je last van Slapeloosheid of een verslaving zoals Overmatig eten of Roken. Lijdt je aan een Angst, een Fobie of Emotionele uitbarstingen. Heb je (zware) trauma’s opgelopen. Heb je last van Examenvrees, Concentratie– of Geheugenproblemen. Lijdt je aan Chronische pijnklachten en ben je medisch ‘uitbehandeld’ en wil je meer Zelfvertrouwen.

Voor al deze klachten (en nog veel meer) bied hypnotherapie de oplossing. De oorsprong van veel klachten is namelijk verrassend genoeg te vinden in het menselijke onderbewustzijn. 

In ons onderbewuste nestelden er zich vanaf de geboorte diepgewortelde patronen, associaties en gewoonten. Deze bepalen voor meer dan 90% ons gedrag, de handelingen en de overtuigingen die wij als mensen hebben. De oorzaak van verslavingen, fobieën, depressies en dergelijke is daarom te vinden in het onderbewustzijn

 

TCT loggo

Eén van de technieken die ingezet kan worden tijdens een hypnose is TCT (Trauma Collapse Technique). Met deze techniek kun je trauma’s veel makkelijker en op een vriendelijke manier verwerken. De neurale netwerken in de hersenen worden tijdens deze techniek gestimuleerd voor betere en voor levenslange resultaten.

 

In hypnose staat het onderbewuste open voor nieuwe ideeën en suggesties, en is het mogelijk om de oorzaak van allerlei klachten aan te pakken.

Eén sessie duurt 60 – 90 minuten

Ontspanningshypnose

Een ontspanningshypnose van ongeveer 30 tot 45 minuten is bestemd voor mensen die eens willen ervaren hoe hypnose voellt of die in korte tijd hun mentale rust willen vergroten. Deze sessies zijn gericht op een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning die nog lang zal doorwerken. Geen therapie maar gewoon even lekker alle stress en spanning weg…..

Eén sessie duurt 30 tot 45 minuten

Facebook
LinkedIn
Instagram
× Whatsappen met Saya Suka