ACCESS BODY PROCESSEN

Access Body Processen zijn methodes die met het plaatsen van de handen op verschillende plekken van het lichaam vraagt om een specifieke energie te activeren. Dit noemen we ook wel een hands-on behandelingen. De processen helpen je lichaam terug te komen in zijn oorspronkelijke functionaliteit. Dit ondersteunt je lichaam bij het herstellen van trauma en de schade die dat in stand houdt. Het maakt niet uit of dit trauma/schade komt door onliggende omstandigheden of door daadwerkelijke verwondingen, letsels of blessures. 

De Access Body Processen die ik in mijn praktijk geef zijn:

FACELIFT

De Energetische Facelift® is een dynamisch hands-on bodyproces. Het verdiept en versnelt het natuurlijke genezend vermogen van ons lichaam en hierdoor worden de tekenen van veroudering op het gezicht en in het hele lichaam ongedaan gemaakt. Verjonging en revitalisering van je cellen vindt dan plaats van binnen uit en zo kan je gezicht en lichaam zich van de effecten van veroudering ontdoen.  

De Energetische Facelift® behandelt de huid en weefsels van de borst, de hals en het gezicht. Terwijl er specifieke energieën worden gevraagd om te gaan stromen raken de handen ook de corresponderende acupressuurpunten van alle organen aan. Het is dus ook een versterkende en ontspannende behandeling voor het lichaam.

MTVSS

Het Access Body Process MTVSS is dé BOOST voor je immuunsysteem en je lichaam. Het is één van de meest dynamische hand-on processen van Access Consciousness®.

Met MTVSS laat je lichamelijke blokkades los en daarnaast zorgt het ervoor dat je weer terugkomt naar het Self Suporting System zodat de energie weer kan stromen waar het nodig is.

Access Body Processen
TSS

Het Access Body Process TSS is een bijzonder effectief proces van access consciousness®. Het haalt de gevolgen van shock en trauma uit je hoofd en uit je lichaam. Hierdoor bevrijdt je jezelf bijv. uit de cirkel waarin sommige ingrijpende gebeurtenissen je gevangen kunnen houden.

Facebook
LinkedIn
Instagram
× Whatsappen met Saya Suka