SoulKey

Afgelopen week heb ik in 4 dagen de opleiding SoulKey therapeut gevolgd. Het waren 4 super intense dagen boordevol mooie en zeer interessante informatie. Ik heb hier op persoonlijk vlak heel veel van geleerd, maar kan dit ook heel goed in de praktijk gebruiken om jullie goed, vakkundig en veilig te begeleiden op jullie zielenreis. Want je snapt het natuurlijk al de naam SoulKey staat voor Ziel en Sleutel. Tijdens deze reis ga je dingen horen, voelen en weten. Ik heb bijvoorbeeld verdriet kunnen verwerken welke als een rode draad door mijn hele bestaan met me mee ging en waar ik nu geen “last” meer van heb. Ik kan mijn gedachten beter verwoorden, beter opschrijven. Ik heb hele mooie boodschappen en adviezen van mijn Gids en van dierbaren gekregen. Doordat ik dit zelf in de praktijk heb ondervonden, zowel door een sessie te geven als te ontvangen kan ik hiermee jullie heel mooi begeleiden op jullie zielenreis. Ik mag jou de sleutel naar jouw ziel geven, ik mag je begeleiden op een reis naar jouw ziel, waar je vragen als wat doe ik hier op aarde of waar kom ik vandaag, wat is toch die rode draad door mijn leven waar ik niet vanaf kom, welke boodschap heeft mijn beschermengel, gids of andere dierbare voor mij. Al deze vragen, boodschappen en nog veel meer komen langs in een SoulKey sessie. Ook kun je in een SoulKey sessie naar een vorig leven toe. Je kunt zien waar je vandaan komt, belangrijke informatie ophalen waar je in dit leven iets aan hebt of juist iets afsluiten waar je dan in dit leven geen last meer van hebt.

Als jij je wilt verdiepen in jezelf. Als jij alles uit jezelf wilt halen. Als jij alles uit jouw leven wilt halen dan raad ik je zeker een SoulKey sessie aan. Een SoulKey sessie trekt alleen maar positiviteit aan, geeft jou daarmee positieve energie mee en helpt je verder op het pad waar jij je op begeeft.

Wil jij meer weten of heeft dit bericht jou al zoveel gedaan dat je gelijk een sessie wilt boeken neem dan contact met me op.

 

Tot snel

Liefs Tineke

Please follow and like us: